fbpx

Rekisteriseloste

SUOMENKIELINEN TIIVISTELMÄ
Design Ambulance auttaa pienyrittäjiä menestymään järjestelmällisen tuotesuunnittelun ja muotoiluajattelun avulla.
Jotta sinulla olisi mahdollisuus tutustua valmennukseen ja tehdä sinua hyödyttäviä päätöksiä, kerromme valmennuksestamme – usein sähköpostin välityksellä. Tätä kutsutaan markkinoinniksi. Jotta markkinointi olisi mahdollista, tarvitsemme rekisterin, eli yksinkertaisesti paikan tietojesi (kuten esimerkiksi sähköpostiosoitteesi) säilyttämiseksi.
Jos et enää haluaa vastaanottaa sähköposteja, ero listalta sähköpostin alaosasta löytyvän opt-out linkin kautta. Vaihtoehtoisesti lähetä sähköposti info@designambulance.fi ja toiveesi toteutuu.

VIRALLINEN VERSIO:
Design Ambulanssin rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
1. Rekisterinpitäjä
Nordic Design Society (Y-tunnus FR51834860389)
Design Ambulance on Nordic Design Societyn omistama tavaramerkki.
2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
Katrin Koit
Omistaja
Puhelinnumero: +33652337216
Sähköpostiosoite: katrin@designambulance.fi
3. Rekisterin nimi
Design Ambulanssin palveluista kiinnostuneiden ihmisten ja asiakkaiden rekisteri.
4. Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään voimassaolevien lakien mukaisesti asiakassuhteiden synnyttämiseen ja hoitamiseen sekä markkinointiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää markkinointi joko eroamalla sähköposteissa olevilla ns. opt-out-linkeillä tai ilmoittamalla toiveensa Design Ambulanssin asiakaspalveluun osoitteessa info@designambulance.fi
5. Rekisterin sisältämät tiedot
Rekisterissä olevat tiedot riippuvat asiakkaan mielenkiinnon kohteista ja kaupallisista päätöksistä. Tiedot voivat sisältää esimerkiksi seuraavat kohdat:
– Nimi
– Käyntiosoite
– Sähköpostiosoite
– Puhelinnumero
– Tilaustiedot
– Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot
6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Pääasiallisesti Design Ambulanssin rekisteriin pääsee tilaamalla maksutonta informaatiota esimerkiksi pdf-raporttien, videoita tai webinaareja. Asiakas luovuttaa yhteystietonsa ja suostuu samalla vastaanottamaan Design Ambulanssilta suoramarkkinointia, kunnes hän valitsee poistua Design Ambulanssin sähköpostilistoilta.
7. Tietojen luovutus
Design Amulance voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.
8. Rekisterin suojauksen periaate
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Vieritä ylös