fbpx
vihainen

OLETKO TARPEEKSI VIHAINEN?

Me ihmiset ollaan mysteerejä monessa suhteessa. Voidaan istua nätisti kymmenen vuotta hinkuttamassa aivan turhia asioita, ja sitten yhtäkkiä jotain tapahtuu.

Kun hain aikanaan TaiKkiin, ensimmäisellä kerralla en onnistunut, sillä yritin liikaa ja näin mielettömästi vaivaa. Toisella kerralla tein hieman kovalla kädellä sellaisia juttuja etten ollut aivan varma, oliko lopputulos mistään kotoisin. Mutta ajattelin että aivan sama, panen nyt vain jotain tähän. Kasasin ehdotukseni raivolla, ja se meni läpi. Tällaista on tapahtunut elämässäni niin montaa kertaa, että luulen, ettei se ole ollut sattumaa.

Salaisuus on, että ei saa suorittaa tehtävää. On vain avattava pato ja annettava rehellisesti kaikki, mitä sinusta sinä hetkenä irtoaa. En ole mikään psykologi, pikemminkin päinvastoin, mutta tuntuu siltä, että järki sensuroi koko ajan tekemisiämme. Ei pikkasen, vaan ihan toden teolla. Se sanoo, että jos teet julkisesti jotain ja epäonnistut, menee maine.

Sain kerran yhden asiakkaan, johon suhtauduin todella ennakkoluuloisesti. Asshole, vähintään, ainakin rasittava ihminen ja sellainen, jota kiinnostavat vain kovat tulokset. Järki huusi takapenkiltä, että nyt kieli keskellä suuta. En kuunnellut, ajattelin että jos se ei tykkää musta, sitten ainakin homma on sillä selvä. Vähän anteeksi pyydellen puhuin taiteesta ja kaikista mun tuhmistä ideoista, vaikka olin satavarma että lopputulos tulee olemaan nolla. No, tästä tuli paras asiakkaani. Meillä on niin kivaa yhdessä.

Jos aiot yrittää jotain, tee se omilla ehdoilla, älä naapurin. Ei meillä kellään ole mitään sellaista mainetta, joka me voitaisiin menettää. Sitä paitsi: jos et ikinä anna itsestäsi sitä kaikkea mitä sulla on, miten kukaan voi siihen ihastua?

WEBINAARI: KUOHAUTTAVAT KUVIOT

Taide pelastaa maailman ja yrityksesi.

  • Kuosit merkityksen luojana

    Miksi kuvioilla on niin vahva vaikutus ihmisiin? Miten hyödynnämme tätä vaikutusta yritystoiminnassa?

  • Funktionaaliset kuviot

    Voiko kuvioilla tehdä muutakin kuin koristella? 

  • Miten suunnittelet hyvän kuosin?

    Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon kuvion suunnittelussa? Mitä on kokeellinen kuosisuunnittelu? Epäonnistunut kuviot maailmalta ja omista "aarreaitoista".

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös