fbpx
propelli_1200

MISSÄ OLET PROPELLIPÄÄ?

Onko se normaali ja säyseä Suomi tosiaan se kuva, jota kannattaa esitellä maailmalla? Sillä Suomi tosiaankaan ei ole normaali. 

Missä päin maailmaa voit mennä pääkaupungissa julkisilla sienimetsään? Jos ehdottaisin tuollaista pariisilaisille kavereilleni, päätyisin korkeintaan hoitoon. 

Missä on tutkitusti puhtain ruoka? Sen lisäksi että voi mennä ja poimia omin käsin puhtaita herkkuja, Suomessa on myös yksi maailman parhaimmista koulutusjärjestelmistä. Ja se on vieläpä ilmainen. Suomi ei ole täydellinen, ja tapahtua voi kaikenlaista, mutta loppupeleissä saat aina ruokaa ja katon pään päälle, vaikka olisi mikä.

Ja sitten se uusi hallitus. <3 <3 Tähän ei riitä sanat. Minä en henkilökohtaisesti ole ihan kauhea Suomi-fani, mutta on vaikea väittää, että edellä mainitut asiat eivät olisi ihan älyttömän hienoja ja outoja globaalissa mittakaavassa.

Vaan odottelen edelleen sitä päivää, että se alkaa näkyä pienyrittäjien tuotteissa. Kyllähän Suomessa osataan tehdä teknisiä innovaatioita ja uskotaan niihin. Mutta missä ovat kaikki muut propellipäät, jotka uskaltavat vetää yhtä hurjaa settiä kun nuo edellä mainitut asiat maailman mittakaavassa. Demokraattisuus, puhtaat luonnon antimet ja koulutus jo pelkästään antaisivat hyvän pohjan lukuisiin loistaviin tuotteisiin.

Mitä luulet, ehkä itse Suomessa asuessa ei vain huomaa, että istuu aarrearkulla?

WEBINAARI: KUOHAUTTAVAT KUVIOT

Taide pelastaa maailman ja yrityksesi.

  • Kuosit merkityksen luojana

    Miksi kuvioilla on niin vahva vaikutus ihmisiin? Miten hyödynnämme tätä vaikutusta yritystoiminnassa?

  • Funktionaaliset kuviot

    Voiko kuvioilla tehdä muutakin kuin koristella? 

  • Miten suunnittelet hyvän kuosin?

    Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon kuvion suunnittelussa? Mitä on kokeellinen kuosisuunnittelu? Epäonnistunut kuviot maailmalta ja omista "aarreaitoista".

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös