fbpx
kell_1200

KUINKA KAUAN AIOT ELÄÄ?

Montako vuotta yrityksesi on ollut toiminnassa? Onko se ollut aina samassa tilanteessa, vai onko kate parantunut ja toiminta tehostunut? Laske montako kertaa olet siinä ajassa saanut idean, joka ei ole koskaan päätynyt myyntiin. Kuinka montaa kertaa olet suunnitellut tuotteen, jota on myyty vain pari kappaletta, tai joka on jäänyt kokonaan myymättä?
Jos vastaus on kaksi tai enemmän, sinun täytyy muuttaa jotain.

Kaikki yrittäjät tekevät loputtoman määrän virheitä, mutta menestyvän yrittäjän erottaa siitä, että hän etsii uutta lähestymistapaa, jos edellinen ei onnistunut. Joskus kestää hetki löytää se oikea ja toimiva ratkaisu, mutta muutakaan vaihtoehtoa ei ole kuin etsiminen.

Menestyjä ei käytä aikaansa projektiin, jossa ei ole päämäärää. Kun projekti aloitetaan, se jätetään kesken vain todella painavasta syystä. Painava syy on se, että tutkiessa selviää, ettei tuotteelle löydykään kannattavia markkinoita, tai ideaa pysty tuotteistamaan sopivan hintaiseksi tuotteeksi. On fiksua lopettaa ajoissa, jos tietää ettei voi onnistua.
Olen nähnyt ihmisiä, jotka ovat joutuneet ulosottoon, koska kaikki raha on mennyt tuotteiden valmistuttamiseen, ja vasta sen jälkeen on selvinnyt, ettei niitä kukaan osta. Silti seuraavalla kerralla tehdään asiat tasan samalla tavalla toivoen, että lopputulos on jotain muuta. Kuinka todennäköistä on, että tulos on jotain muuta, jos resepti ja ainekset on samoja?

Mieti mikä on se, johon ihan oikeasti haluat elämäsi käyttää. Onko se jahkailu ja vuositolkulla pään seinään iskeminen samassa kohtaa, vai kannattaisiko siirtyä pari metriä, jotta pääset ovesta vihreille laitumille?

WEBINAARI: KUOHAUTTAVAT KUVIOT

Taide pelastaa maailman ja yrityksesi.

  • Kuosit merkityksen luojana

    Miksi kuvioilla on niin vahva vaikutus ihmisiin? Miten hyödynnämme tätä vaikutusta yritystoiminnassa?

  • Funktionaaliset kuviot

    Voiko kuvioilla tehdä muutakin kuin koristella? 

  • Miten suunnittelet hyvän kuosin?

    Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon kuvion suunnittelussa? Mitä on kokeellinen kuosisuunnittelu? Epäonnistunut kuviot maailmalta ja omista "aarreaitoista".

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös