Haluatko suunnitella
ASIAKKAILLESI
merkityksellisiä tuotteita?

Verkkokurssilla
”Huippumuotoilijan käsikirja pienyrittäjälle”
suunnittelet tuotteen, jota asiakkaasi rakastavat ja kilpailijasi vihaavat.
Perustuu Trendistä Tuotteeksi kurssiin jota opetin Donghua Yliopistossa 

Pienellä yrityksellä on valtaa!

Kurssi sopii sinulle, jos haluat olla tulevaisuudessa(kin) ketterä, joustava, rohkea ja oman alasi huipulla.

Mietipä hetki, millainen maailma olisi ilman pieniä yrityksiä. Juuri niissä suunnitellaan kansallinen identiteetti, kaupunkikuva ja tunnelmat sekä tuetaan moninaisia ihmisryhmiä voimauttavilla tuotteilla.  Yksikään isompi yritys ei pysty tätä tarjoamaan.

Tämä kurssi on suunniteltu juuri pienyrittäjille, joilla ei ole samanlaisia resursseja käytössään kuin isoilla yrityksillä.

Miksi pienten yritysten toiminta koetaan helposti puuhasteluksi, jos yrittäjällä ei ole ison kasvun aikeita, vaikka niiden vaikutus yhteiskunnassa on niin valtava? Se on ihan hölmöä!

Tästä löydät tuotesuunnittelukurssin, jonka avulla sinusta tulee pienen, mutta vaikutusvaltaisen yrityksen omistaja ja johtaja.

Enää et ole yksin!

Verkkokurssin avulla

 • Suunnittelet fyysisen tuotteen, joka on asiakkaillesi merkityksellinen ja ajankohtainen.
 • Liiketoiminnastasi tulee kannattavampaa, koska luot arvoja, joista asiakkaasi ovat valmiita maksamaan.
 • Opit selkeän ja järjestelmällisen suunnitteluprosessin, kuten isoissa organisaatioissa, mutta pienen yrityksen tarpeisiin ja mahdollisuuksiin sovitettuna.
 • Vähennät sähläämistä. Selkeä tavoite helpottaa ja nopeuttaa päätöksentekoa. Voitat aikaa ja rahaa, ja lisäksi säästät hermojasi.
 • Työstäsi tulee hauskempaa, koska syntyy parempi suhde asiakkaisiin.
 • Saat enemmän tuloksia vähemmällä vaivalla. Pystyt ehkä jopa käyttämään vähemmän rahaa materiaaleihin.
 • Myynti helpottuu, koska tuotteessa on selkeä idea. Pystyt myymään sen, vaikka et olisi ikinä myynyt mitään.
 • Osaat löytää ja panostaa yrityksesi kannalta tärkeimpiin tuoteideoihin.
 • Opit mittaamaan työsi tuloksia ja tehoa.
 • Opit hyödyntämään asiakkaitasi tuotesuunnitteluprosessissa.
 • Opit ymmärtämään muotoiluajattelun (design thinking) mahdollisuudet yrityksessäsi.
 • Opit käyttämään ammattimaiseen suunnitteluprosessiin kuuluvia työmenetelmiä.
 • Opit ilmaisemaan yrityksesi identiteetin tuotteiden avulla.
 • Opit inspiroimaan asiakkaita.
 • Opit hinnoittelemaan tuotteesi oikein.
 • Opit ymmärtämään, millaiset tuotteet saavat designpalkintoja ja miksi.
 • Opit erottumaan kilpailijoistasi niin, etteivät he voi kopioida tuotteitasi.
 • Opit erottamaan kolme erilaista tuotetyyppiä ja sen, miten niitä käytetään tuotesuunnittelussa.
 • Opit tutkimaan tulevaisuutta ja muuttamaan sen tiedon mielenkiintoisiksi tuotteiksi, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tavoitteisiin.
 • Vältät tuotekehityksen sudenkuopat, joihin 95 prosenttia yrityksistä lankeaa.
 • Saat tarkistuslistan, jolla pystyt varmistamaan tuotteesi valmiuden markkinoille.
 • Sinulla on tarpeeksi aikaa kurssin suorittamiseen. Kurssi on käytössäsi vuoden ajan ostopäivästä, joten ehdit hyvin kerrata jaksoja ja suunnitella sen avulla monta projektia.

Kouluttaja Katrinin konsultaation tuntihinta on 160 EUR, mutta ”Huppumuotoilijan käsikirja yrittäjälle” on edullinen, jotta se olisi kaikkien saavutettavissa. Design Ambulance on nimensä mukaan perustettu auttamaan juuri pieniä yrittäjiä. Katrinilla on ”oma lehmä ojassa”: hän haluaa kasvattaa itsellensä asiakaskunnan vielä pienistä, mutta suuria unelmoivista yrityksistä.

Näillä yrityksillä tulee tulevaisuudessa olemaan varaa hänen taksoihinsa, ja ne ymmärtävät kilpailijoitansa paremmin muotoilujohtamisen ja muotoiluajattelun (design thinking) arvon liiketoiminnassa.

Menestytään yhdessä!

Muut ovat jo testanneet että homma toimii.

ASIAKKAAT KERTOVAT

YLIOPISTOTASOINEN OPETUS,
JOSSA TIETO JA TAITO KULKEVAT RINNAKKAIN

Katrinilla on joka päivä kädet mullassa. Hän työskentelee arkena sekä muotoilustrategina että ihan tavallisen muotoilijan tehtävissä, joten kaikki tieto ja suositukset ovat ajan hermolla. Kurssi perustuu hänen Shanghaissa Donghuan yliopistossa keväällä 2019 pitämäänsä ”Trendistä tuotteeksi” -kurssiin, joka on mukautettu juuri suomalaisen yrittäjän tarpeisiin.

KANSAINVÄLINEN JA SUOMALAINEN OSAAMINEN

Katrin asuu Pariisissa ja työskentelee siellä globaaleille asiakkaille, mutta hänellä on 16 vuoden omakohtainen kokemus suomalaisesta kulttuurista, ja hän on valmistunut Aalto-yliopistosta. Itse asiassa, geenitestin perusteella hän on 13% suomalainen.  

Tämä kurssi on sopiva juuri sinulle, joka havittelet ulkomaan markkinoille. Suomi on maailmalla todella suosittu maa, mutta Suomessa asuessa sitä ei osata hyödyntää liiketoiminnassa juuri ollenkaan. Eikö se olekin tuhlausta?

DESIGN THINKING (MUOTOILUAJATTELU)

Miten voi olla varma, että muotoilija ymmärtää yhtään mitään liiketoiminnasta?

Näkyvin osa muotoilijoista suunnittelee kalliita ja hankalasti valmistettavia esineitä, jotka sopivat designkauppoihin. Suurin osa muotoilijoista, kuten myös kouluttaja, suunnittelee julkisuudesta piilossa erilaisille yrityksille innovatiivisia uusien tuotteiden konsepteja ja tuotteita, jotka sopivat ko. yritysten tavoitteisiin. Siinäkin yhteydessä tehdään taidetta, mutta sillä täytyy olla yrityksen liiketoiminnan kannalta merkittävä arvo.

Kouluttaja on lisensoitu yritysneuvoja, joka on samalla myös muotoilun maisteri, ja hänellä on kansainvälisyyden lisäksi myös käsitys suomalaisten yritysten toiminnasta. Lisäksi kouluttajalla on 10 vuoden yrittäjäkokemus tuotesuunnittelijana, sekä laaja-alainen tieto erilaisista materiaaleista ja tuotantomenetelmistä.

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

(tähän päivitetään nimettömänä kaikki sähköpostilla lähetetyt kysymykset)

K: En ole ikinä opiskellut muotoilua, miten muka voisin pystyä samaan suoritukseen kun joku ammattilainen?

V: No tällä asenteella et ainakaan! Tiesitkö että luovuus ei ole muotoilijoiden ja taiteilijoiden yksinoikeus? Muissa ammateissa on yhtä iso prosentti luovia ihmisiä, ja vastavuoroisesti iso osa muotoilijoista ei ole sen luovempia kuin huono kirjanpitäjä. Luovuus on asenne, ei lahja. Tarvitaan vain staminaa.

K: Mitä jos mä en keksikään mitään?

V: Jos seuraat ohjeita, keksit aivan varmasti. Käytän itse sitä samaa kaavaa suunnitellessa tuotteita muille yrityksille. Ensimmäisellä kerralla seuraa ohjetta tarkkaan. Myöhemmin opit soveltamaan, kun tunnet ne työkalut, jotka toimii sulle parhaiten. Ei kukaan muotoilijakaan ole syntynyt siihen hommaan, kaikki on oppineet tavalla tai toisella.

K: Olen kyllä muotoilija mut en ole saanut aikaseksi hirveesti mitään. Ottaa niin päähän kun mikään yritys ei halua ostaa mun palveluita, koska mulla ei ole niille sopivaa näyttöä. Vaikka olen siis muotoilun maisteri ja kaikkea. Olen lähetelly niin paljon ideoita eri yrityksiin ja käteen on jäänyt tasan nolla! Oisko tästä kurssista mulle mitään hyötyä?

V: No hei sisko/veli, tunnen tuskasi, ja myös muistan sen paremmin kun eilisen päivän. Kun olet kyllästynyt lähettämään yrityksille ilmaisia ideoita, tai olemaan palkkalistoilla myynnin assarina ja yritys kieltäytyy sun varsinaisesta ammattitaidosta huolimatta todella mielenkiintoisista ehdotuksistasi, on ehkä aika panostaa omaan tuotesarjaan, jossa voit päättää kaikesta itse.
Pääset helpommalla, ja se on tosi kivaa, koska lopultakin kaikki riippuu vain sinusta itsestäsi. Jos joku kaveri sanoo jotain, et myyminen on ikävää hommaa, tai et on tyhmää keskittyä muuhun kuin luovaan työhön, voit naureskella niille kommenteille, kun siemailet Proseccoa Venetsiassa, samalla kun kaverisi lähettelee edelleen viisikymppisenä niitä ehdotuksia niihin samoihin mestoihin, mihin kaikki muutkin. Luovuus ei tarkoita piirtämistä tai taitelijaegon hoivaamista, se tarkoittaa kekseliästä ajattelua siinä tilanteessa, missä nyt just olet.

K: Minulla ei ole yhtään rahaa. Kaikki sanoo et tällaiseen toimintaan tarvitaan paljon alkupääomaa.

V: Joo, alkupääomaa tarvitaan, jos aiot tehdä asioita, joissa on mukana monimutkaista teknologiaa. Tällä kurssilla keskitytään kuitenkin taiteeseen arvon luomisen välineenä. Taide on tosi kovaa kamaa, ihmisiä on jopa kuollut sen takia, että ne on piirtäneet kuvia paperille. Siihen et tarvitse muuta pääomaa kuin aivot. Toki jotain tarvitaan esim. protojen tekemiseen: riippuen tuotteista kyseessä on kymmeniä tai satoja euroja, ei tuhansia. Vaikka ei olisi yhtään rahaa, aina löytyy keinoja toteuttaa hyvä idea. Eli älä nyt sen takia ainakaan lopeta jo ennen aloittamista.

K: En o koskaan kuullut tästä kouluttajasta mitään. Mistä tiedän et hän ei ole joku huijari joka haluaa vain viedä rahani.

V: Ihan validi huolenaihe kaiken maailman nettikonsulttien aikakautena. Et kyllä ole kuullut mitään muistakaan tosi hyvistä muotoilijoista ja muotoilukouluttajista, koska ne tekevät töitä yrityksille, jotka eivät halua eivätkä voi vuotaa suunnittelustrategiaa ja yksityiskohtia julkisuuteen etukäteen, eivätkä välttämättä jälkikäteenkään.

Jos et ole mistä tahansa syystä tyytyväinen kurssin sisältöön, sinulla on ostostapahtuman jälkeen 20 päivää aikaa laittaa sähköposti otsikolla ”haluan rahat takas” ja syyn, mikä oli sun mielestä väärin (kritiikki käytetään tuotekehitykseen, eikä se vaikuta millään tavalla palautukseen). Saat rahat takasin, ei pientä pränttiä. Palautuksia käsitellään joka maanantai.

Huippumuotoilijan käsikirja yrittäjälle

30 päivän rahat takaisin takuu
ei pientä printtiä

Kurssin ohjaaja todella välittää siitä että tuloksia syntyy. Suosittelen.
5/5
Paras hinta-laatu-suhde! Ihan super sisältöä verkkokurssiksi!
5/5
Kurssi on tosi haastava, mutta ei kai muuten opi mitään
5/5

STANDARD

148 EUR

 • Katsot peiliin
 • Tapaat yksisarvisen
 • Otat kohtalon omiin käsiin
 • Kokeilet siipiäsi
 • Nouset lentoon
 • Laskeudut huipulle
 • Vuosi käyttöaikaa
 • 30 päivän takuu
 • -
 • -

PREMIUM

428 EUR

 • Katsot peiliin
 • Tapaat yksisarvisen
 • Otat kohtalon omiin käsiin
 • Kokeilet siipiäsi
 • Nouset lentoon
 • Laskeudut huipulle
 • Vuosi käyttöaikaa
 • 30 päivän takuu
 • 3*1H henkkoht palaute
 • 6kk sähköpostineuvonta

Myynti onnistuu myös laskulla, kysy lisää mail@katrinkoit.com

Eikö olekin helppoa!
Tilaa nyt, asiat eivät odottamalla parane.

Lisätietoa:
mail@katrinkoit.com
+33 6 52 33 72 16

Nordic Design Society
49 Rue de Ponthieu
75008 Paris
Île-de-France
France
Nordic Design Society omistaa tavaramerkin Desigambulance®